Barn fisker
Blog

Vand hobbyer til dine børn

Elsker du vandsport og oplevelser ved vandet? Vil du gerne sørge for at dit barn vokser op med lidt anderledes vandoplevelser og -hobbyer? Der er masser af hobbyer, der vil give dine børn en masse sjove oplevelser i vandet, som for eksempel lystfiskeri, kajakroning og sup boarding. Fælles for disse er, at I kan gøre dem sammen, hvis du sørger for også at lære det. 

Lær dit barn at fiske

De fleste børn vil elske lystfisker. Børn har en stor begejstring for alle de dyr, som vi kan fange i havet, søer og moser. Så hvis du gerne vil lære dine børn at fiske, så skal du ikke bekymre dig om hvad I fanger. Bare gå efter de nemme fisk. Hvis dine børn bliver bidt af det, så kan I glæde jer til en masse hyggelige oplevelser sammen. 

Du kan nemt komme i gang med lystfiskeri ved at købe et fiskesæt for børn, som blandt andet kan købes online hos Billigt Fiskegrej.   

Kajak for børn

En anden hobby, som er lidt anderledes og som mange børn vil elske, er kajakroning. Til dette er det dog en god idé at dit barn bliver tilmeldt en kajakklub for børn, så han/hun får en grundig oplæring. Dette vil også give dit barn et socialt fællesskab, som han/hun kan dele sin hobby med. Hvis du også tager et kajakkursus, kan I tage på smukke kajakture sammen. Der er for eksempel mange smukke kajakture i Danmark, Norge og Sverige.  

SUP boarding for børn

Om sommeren er SUP boarding også et hit for børn. Stand-up paddle boarding, som det også kaldes, et en vandsport, hvor man står på et board og paddler i rolig vand. Det kræver ikke nogen oplæring – du kan sagtens nøjes med at se YouTube videoer. Dette er også en sport, som hele familien kan få glæde af, hvis I f.eks. skal til stranden. Hvis dine børn er små, kan de måske side på den forreste del af boardet mens du paddler. Det er også muligt at tage kurser i SUP boarding, hvis I vil blive rigtig gode til det. 

Andre populære indlæg...