flot mørkt trykimprægneret terrassebrædder
Blog

Trykimprægneret terrassebrædder

Skal du have anlagt en ny terrasse? Så har du sikkert alle mulige tanker omkring, hvordan du ønsker, at den skal se ud både nu og i fremtiden. Det helt essentielle ved anlæg af ny terrasse er nogle flotte brædder. Flotte brædder er dét, der kommer til at definere din terrasses udstråling. Men terrassebrædder skal selvfølgelig ikke kun levere en flot udstråling, men de skal også være holdbare. Derfor er trykimprægnerede terrassebrædder smarte, da trykimprægnering netop sikrer en længere holdbarhed. Der kan fås mange typer og varianter af terrassebrædder. Du ønsker muligvis, at din terrasse har et naturligt og hjemligt look i forhold til din smag. De mange forskellige typer, varianter, farver og mål af terrassebrædder gør, at du med garanti kan finde præcis de terrassebrædder, der passer perfekt til din stil.

Trykimprægnerede terrassebrædder – fordele og funktioner

Du kan få terrassebrædder af høj kvalitet fra Lavpris Træ. Terrassebrædderne er både trykimprægneret og brunimprægneret, hvilket begge to er kendte metoder som sikrer lang holdbarhed til dine brædder. Det er især en fordel, at Lavpris Træ tilbyder trykimprægnerede terrassebrædder, da trykimprægnering passer godt til det danske klima. Vejret skifter ofte i Danmark, men det er ikke ens betydning med, at man ikke udnytter sin terrasse. Når det er sol og sommer i Danmark samles venner og familien på terrassen og griller, og i de koldere tider, kan man hygge på terrassen med tæpper og varm kakao. Det er kun fantasien, der sætter grænser, men én ting er sikkert: en terrasse skal kunne holde til lidt af hvert i Danmark. Trykimprægnering sikrer, at dine terrassebrædder kan holde til forskellige forhold, da træet bliver modstandsdygtigt overfor forskelligt vind og vejr. Brunimprægnering derimod skaber et mere moderne look, men i modsætning til trykimprægnering tåler brunimprægneret træ ikke så godt vand og jord, og det er derfor mere sårbart. Brunimprægneret er et utroligt populært valg, da det vil give din terrasse et meget moderne look. De mørke farver skaber en naturlig og varm atmosfære. Terrassebrædder fra Lavpris Træ er af fyr træ og kan selvfølgelig fås i forskellige mål, så det passer til det område, du har valgt skal laves til terrasse. Lavpris Træ sælger deres trykimprægnerede terrassebrædder efter kvadratmeter pris.

Hvorfor handle hos en tømmerhandel?

Lavpris Træ er en tømmerhandel med flere afdelinger på Sjælland samt en hotline, der kan ringes til året rundt. I butikkerne og på telefonerne sidder brancheuddannede folk, og det vil sige, at du er sikret en god og professionel vejledning ved spørgsmål og hjælp. Med sådan en virksomhed er du sikret troværdighed med fokus på kvalitet og godt håndværk. Ved for eksempel køb af trykimprægnerede terrassebrædder, er du sikret god rådgivning ved køb og korrekt hjælp efter køb. Der kan oftest sørges for fragt i hele landet, og hvis det er en mulighed for dig at afhente i butik, vil du kunne få en lånebil stillet til rådighed hos nogle forhandlere.

Andre populære indlæg...