Blog

Tips til valg af en håndsprit dispenser til arbejdspladsen

Ikke kun i 2020, men også i de kommende år, vil mindst én dispenser til håndsprit – f.eks. Fra haandspritdispensere.dk – nærmest være obligatorisk inventar på enhver arbejdsplads. Udover corona, vil disse nemlig også hjælpe med at minimere spredning af forkølelser og influenza på arbejdspladser, hvilket er en kæmpe fordel. I det følgende får du nogle tips til køb af en dispenser til håndsprit til din arbejdsplads.

Forskellige typer dispensere til håndsprit

Der findes flere forskellige typer dispensere til håndsprit, som kan ses på hjemmesiden haanspritdispensere.dk. De er alle mellem 830 til 1020 mm høje. 

  • Model 80310: Denne dispenser til håndsprit er til flasker i størrelsen 102 x 65 til 102 mm. Standeren er lavet af stål og fås i både hvid og sort. Denne model har også en drypbakke. 
  • Model 80315: Denne hvide stander er til lidt større håndsprit flasker i størrelsen 120 x 65 til 102 mm. 
  • Model 80320: Denne model er designet til montering af Euro-dispensere på  350/500 ml og 1.000 ml.
  • Model 80328: Denne og model 80320 er smarte, fordi man kan bruge sin albue til at få håndspritten ud.  
  • Model 80335: Denne dispenser til håndsprit kan hænges op, der hvor det giver mening.  
  • Model 80360: Denne håndspritdispenser stilles på borde, som f.eks. I en kantine.

Det vigtigste, som du skal tænke over ved køb af en dispenser til håndsprit, er om den er synlig nok. Det kan godt være, at en håndspritdispensere ikke er det smukkeste at se på, men de skal placeres der, hvor de ikke kan overses. Medarbejdere skal derfor ikke kunne gå forbi dispenseren uden at bemærke den. Så er den netop ikke synlig nok.

Informationsskilte til håndspritdispensere

Man kan også købe informationsskilte til håndspritdispensere. Det kan stærkt anbefales at tilkøbe informationsskilte, der kan fastgøres til håndspritdispenseren. Dette gør dispenseren mere synlig, men det er også en god måde at minde medarbejderne om arbejdspladsens retningslinjer ift. At minimere smitterisikoen. På skiltet kan du eksempelvis informere om, hvad man skal gøre, hvis man har symptomer. Dette er nemlig noget, som der ikke må være nogen tvivl om. På den måde kan alle arbejde forholdsvis trygt og sikkert.

Andre populære indlæg...