slyngevugge fjeder motor
Blog

En slyngevugge med motor og et stort “ja” til børnepasning

Jeg er ikke selv mor endnu, selvom nogle måske ville mene, at mit ur er begyndt at tikke. Jeg har dog flere veninder, der allerede har fået børn, og jeg elsker bare børn. Det gør jeg virkelig. Så selvfølgelig skal jeg da selv have børn en dag. Men indtil da vil jeg fokusere på at gøre livet lettere for de af mine veninder, der allerede har fået børn. Med lidt held vil det komme mig til gode, når deres børn er blevet lidt ældre, og jeg forhåbentligt selv har fået mig et par stykker til den tid. Og hvordan har jeg så lige fået den idé? Det hele startede med en slyngevugge. En slyngevugge med motor, for at det ikke skal være løgn. Og du kan købe denne slyngevugge med motor hos moonboon.dk.

Som nybagt mor skal ud lære at give slip

I mine yngre dage hørte jeg altid på mine veninder tale om, at livet stopper, når du får børn. Det blev jeg træt af at høre på. For jeg mener selv, at livet skal starte, når du får børn. Jeg kan dog alligevel godt se pointen lidt, når jeg observerer sådan nogle mødre som min veninde. Hun har det, jeg ville kalde for separationsangst, og i de første 14 måneder efter fødslen forlod hun ikke sit barn i mere end et par timer. Ja, altså indtil hun fik sin slyngevugge med motor. Det er her, jeg kommer ind i billedet.

For noget tid siden tog jeg fat i min veninde, fordi jeg vurderede, at hendes forhold trængte til ekstra pleje. Det var her, jeg blev bekymret, fordi det gik op for mig, at hendes søn satte en stopper for, at hun kunne få nogle af de oplevelser, hun plejede at elske. Så jeg fik hende til at købe en slyngevugge med motor, fordi jeg havde hørt så meget godt om den fra mine andre veninder. Efter hun fik denne slyngevugge, blev det nemmere for hende at give slip.

Takket være den nye slyngevugge kan jeg nu passe børn jævnligt

Det var kun takket være hendes nye slyngevugge med motor, at hun gik med til at lade mig passe hendes søn. Hun gik endelig med til det, fordi hun vidste, hvor meget magi denne slyngevugge med motor havde i sig. Og jeg kan love dig for, at den slyngevugge med motor også skabte magi for mig! For nej, hendes søn er ikke altid nem, og det var ikke ret nemt at få gråden til at stoppe uden hans mor. Så jeg priste mig lykkelig for denne slyngevugge med motor, som jeg havde fået med hjem til mig. I dag behøver jeg dog ikke engang at bede om at få lov til at passe hendes søn. Hun beder selv om det. Så jeg får mulighed for at hygge mig med hendes søn og hans slyngevugge med motor, og hun får plejet sit forhold og sit liv. Dét er en god følelse.

Andre populære indlæg...