Blog

Skal jeg vælge terrassebrædder eller fliser til terrassen

Terrassen er et fantastisk sted at bruge tid om sommeren, når du vil nyde nogle hyggelige stunder med familien i det dejlige vejr. Det er et rigtig dejligt sted at bruge tid om sommeren, og derfor er det vigtigt, at terrassen passer til dine behov og præferencer.

Du kan få et stort udvalg af terrassebrædder og fliser, og det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilken type du vil have. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge materiale, og disse bør du tænke igennem, før du tager din beslutning.

Fordele ved terrassebrædder og fliser

Fordele ved at lave din terrasse med træbrædder, er at du får et flot og lækkert underlag til din terrasse. Træ passer sammen med alt, hvad end dit hus er bygget af mursten eller noget helt andet. Desuden tørrer træ hurtigt efter regnvejr, hvilket er en vigtig egenskab i et land som Danmark, hvor der ofte er regn. Træ er også et materiale, som er let at arbejde med, hvilket giver dig mulighed for at være kreativ, når du bygger formen af din terrasse.

Fliser har også en hel del fordele med i bagagen. Her har du et materiale, som kan holde dig i mange år frem og næsten ikke kræver nogen vedligeholdelse. Fliser kan også være en meget smuk løsning, og de holder længe på varmen, hvilket gør det behageligt for dig at gå på dem, selv når solen er gået ned.

Ulemper ved terrassebrædder og fliser

Ulemperne ved at vælge træbrædder er, at det er et materiale, som kræver en hel del vedligeholdelse. Det holder generelt ikke lige så længe som fliser, og du kan derfor risikere at skulle skifte det ud efter noget tid.

Fliser har også nogle ulemper, som du bør have in mente. Hvis du skal lægge fliser, kræver det for eksempel enormt meget hårdt og tungt arbejde. Det kan altså være en udfordrende opgave at lægge fliser, og her er det som regel bedre at få en professionel på sagen, hvis du ikke selv har meget erfaring.

Andre populære indlæg...