En rå væg med tre billedrammer
Blog

Sådan kan du lave en flot billedhylde

Hvad end du er ved at indrette dit eget hjem, eller du står for at skabe et mere inspirerende rum på arbejdspladsen, så er det helt sikkert, at alle mennesker har det bedst, når der et noget pænt og personligt at kigge på.

En måde du kan skabe et mere inspirerende rum, er ved at pryde væggene med flotte billeder. Vil du have plads til mere end et billede, kan det dog være en idé at lave en hylde specielt til formålet.

Så kan du nemlig stille billeder på rad og række, selv hvis de har forskellige størrelser. Du kan endda tilføje endnu flere.

Personlighed i hjemmet

Hvis du både vil have plads til familiebilleder, børnenes tegninger og decideret kunst, men du ikke ligefrem bord på en herregård, så kan du være nødt til at tænke lidt ud af boksen.

Det er selvfølgelig altid en mulighed bare at hænge det hele op på væggen, men inden du begynder at slå søm i, kunne du måske overveje, om løsningen måske i stedet kom i form af hylder.

Ved du ikke, hvor du finder dem, kan du gå på: https://mobelnord.dk/collections/hylder.

Sådan vil det nemlig virke mere naturligt at have både store og små ting på væggen. Derudover er der rig mulighed for at skifte sine billeder og kunstværker ud lidt efter lidt, da du ikke behøver at spartle efter at have taget noget ned.

Hylder til arbejdspladsen

Det er ikke lige på kontoret, du vil hænge familiebilleder på væggene. Det er hvad dit skrivebord er til. Det betyder dog ikke, at du blot skal lade væggene være bare. Uanset hvad du laver, har alle nemlig glæde af lidt ekstra inspiration på arbejdspladsen, og det finder du blandt andet i indretningen.

Vil du øge kreativiteten og produktiviteten på arbejdspladsen, kan du give mere plads til inspirerende elementer ved at hænge hylder op.

Her kan du så udstille for eksempel:

  • Billeder fra hverdagen
  • Inspirerende citater
  • Relevante bøger
  • Eventuelle priser
  • Og andre fine ting

For at øge produktiviteten har vi nemlig nogle gange brug for stimulus udefra. Det gælder ikke mindst på arbejdspladsen.

Andre populære indlæg...