Blog

Rustbeskyt bilen inden vinteren kommer

De kolde vintermåneder nærmer sig. Det betyder en masse salt, sjap, vand og fugt på vejene, og derfor er det en god idé at være på forkant med rustbeskyttelse på din bil, hvis du gerne vil have den til at overleve mange år endnu. Det er nemlig altid sværere at behandle rust, hvis det først er opstået, end det er at forebygge rust. 

Gør det inden det er for sent 

Det er bedst at give din bil rustbehandling om sommeren eller om foråret, men hvis du ikke har nået det endnu, er det altså ikke for sent. Grunden til at man anbefaler at give sin bil undervognsbehandling om sommeren er på grund af Danmarks milde klima. Derfor kan du dog sagtens give din bil undervognsbehandlinger, når vinteren står for døren, og under lavere temperaturer. Det er bare vigtigt, at du vasker bilen grundigt inden, og skiller den ad. Det er også en fordel, hvis du kan give denne behandling når bilen er helt ny. Hvis du gør det, har salt og rust nemlig ikke nået at sætte sig endnu, og derfor vil behandlingen være lettere. 

Vinterdæk og rustbehandling 

Der sker ofte det, at når temperaturerne falder, så bliver mange mindet om, at bilen skal have vinterdæk på og i samme forbindelse, kommer du i tanke om, at den også skal rustbeskyttes. Der er endnu ikke nået at komme salt på vejene, og derfor kan det være en god idé at bestille en tid med det samme. 

Læs mere online 

Når du er kommet i tanke om, at det egentlig er en rigtig god idé at få rustbehandlet din bil, så kommer du nok til at tænke over flere forskellige ting. Hvor meget ligger rustbehandling priser på? Hvor lang tid tager sådan en behandling? Hvilke materialer bruges der? Hvor længe vil behandlingen holde? Hvad man kan svare til dette er, at det alt sammen i høj grad afhænger af, hvilken bilmodel og bilmærke, du kører rundt i. Du kan læse meget mere om det hele online, hvor der også er mulighed for direkte tidsbestilling. 

Andre populære indlæg...