royal copenhagen
Blog Indretning Livsstil

Royal Copenhagen sæt du skal eje

Royal Copenhagen er virkelig populært blandt unge såvel som modne og ældre kvinder i Danmark. Deres køkkenservice og er også uden tvivl helt igennem gennemført i deres design og æstetik – det oser af kvalitet og særklasse.

Jeg er (desværre) også kommet med på bølgen, hvor jeg uden at lyve godt kan afsløre, at det er en dyr fornøjelse at eje service fra Royal Copenhagen.

De fleste vælger at samle på en serie, hvilket giver god mening, eftersom der vil opstå en rød tråd. Lige nu er der 26 serier tilgængelige på Royal Copenhagens egen hjemmeside, hvor mange der findes i alt må du ikke spørge mig om. Jeg har selvfølgelig også derfor valgt at holde mig til en serie, selvom det ikke ligefrem gør det billigere.

Blue Fluted Mega fra Royal Copenhagen

Den serie som jeg har valgt at samle på er den unikke Blue Fluted Mega med håndmalet design, der blev designet i år 2000 af Karen Kjældgård-Larsen. Jeg er vild med blomsterne og grene, som danner mønster på alle delene fra serien.

I den populære serie kan du købe alle dele til et komplet hjem, og det er bl.a. derfor jeg har valgt at samle på lige netop den serie. Du kan utallige kopper, skåle, fade, tallerkner og vaser.

Jeg kan klart anbefale at tage et kig forbi Royal Copenhagen, hvis du ikke allerede er en samler i forvejen!

Andre populære indlæg...