anonymous copenhagen sko
Livsstil

Mine yndlingssko fra Anonymous Copenhagen

Jeg er meget kræsen, når det kommer til sko. Det skal ikke forstås, som om jeg vil have sko, der siger pang på en bestemt måde. Sådan er jeg nemlig slet ikke. Jeg har bare en helt klar ide om, hvordan de skal se ud, og hvor mange outfits jeg kan bruge dem til. Derfor vil jeg nu fortælle om mine nye Anonymous sko fra Anonymous Copenhagen, fordi de lever op til mine høje krav.

Jeg har en fast regel om, at mine sko skal kunne bruges til mere end bare én lejlighed. Jeg køber altså aldrig et par sneakers, medmindre jeg finder dem pæne nok til professionelt eller festligt brug. Ligeså køber jeg aldrig et par støvler, medmindre jeg vurderer, at de både kan bruges til hverdag, til fest og/eller på job.

Når jeg køber sko, er det derfor sjældent impulskøb. Hvis vi skal tale om impulskøb, bør vi tale om tøj i stedet. Nej, jeg er faktisk ret fornuftig, når det kommer til mine købsvaner af sko. Når jeg skal købe nye sko, kan jeg sagtens vente en uge, fra jeg først har set dem, til jeg lægger dem i kurven.

Enkle, elegante, stilfulde… Og professionelle

For nyligt købte jeg et par Anonymous sko fra Anonymous Copenhagen, og som du nok kan regne ud, så købte jeg dem ikke lige med det samme. Jeg købte dem dog allerede dagen efter, jeg først så dem, og det er ret stort for sådan en som mig.

Det har altså været et par meget imponerende Anonymous sko, siden jeg allerede dagen efter hev kreditkortet frem. Men det var de også.

Mine nye Anonymous sko (se ovenfor) lever op til samtlige af mine krav. De har et enkelt og tidløst look, der passer til ethvert outfit, og samtidigt er de elegante, stilfulde og ikke mindst professionelle. Jeg kan bruge mine nye Anonymous sko til hverdag, på jobbet, og jeg kan bruge dem til fest. Jeg behøver ej heller at bekymre mig om komforten. For mine Anonymous sko fra Anonymous Copenhagen har hele pakken.

Andre populære indlæg...