makeup
Oplevelser

Makeup – hverdagens bedste ven

Sommetider glemmer jeg at sætte pris på alt det gode, jeg har i mit liv. Vi er jo egentlig møgforkælede os danskere. First World problems er et udtryk, jeg ofte bruger, men så alvorligt skal dette indlæg heller ikke være. Vi skal altså ikke tale om, hvor heldige vi er, fordi vi får mad på bordet hver dag, og fordi vi får lov til at sove i en blød seng hver nat. Jeg ved godt, at det er et vigtigt emne, men det bliver alt for deprimerende. Vi skal derimod tale om de små goder, vi har som kvinder, som gør vores hverdag bedre. En af disse goder er makeup. Jeg køber altid min makeup hos Sephora, og hvorfor gør jeg så det? Det gør jeg, fordi makeup er min absolut bedste ven i hverdagen, så selvfølgelig må det godt være lidt eksklusivt.

Makeuppens mange talenter

Dette indlæg går ud til makeup, fordi jeg har taget mig selv i at tage det for givet i ny og næ. Makeup er nemlig blevet en fast rutine for mig hver eneste morgen, og jeg glemmer helt at tænke på, hvordan mit liv ville være uden makeup.

Nu tænker du sikkert, at din hverdag ville være meget nemmere uden makeup. Hvis makeup slet ikke fandtes, ville kvinder heller ikke anses som trætte, hvis ikke de har makeup på. Så ville vi ikke have en ide om, hvilken magi vi ville gå glip af. Så ja, måske ville hverdagen også være en del lettere for mange kvinder, men vi ville også gå glip af en masse glæde ved at lægge makeup. Og det er her, makeuppens mange talenter kommer ind i billedet.

Det kan nemlig godt være, at det er blevet en kedelig hverdagsrutine for de fleste at lægge makeup. Men det er altså, hvad du gør det til. For mig er det morgenens højdepunkt, når jeg skal lægge min makeup. Det er min kvalitetstid med mig selv og min selvtillid, og det er her, jeg får lov til at føle mig særligt smuk.

Makeup er min bedste ven til hverdag, og det er min bedste ven til fest. Jeg elsker at bruge lang tid på at lægge makeup, og jeg lægger den altid forskelligt, så jeg kan se, hvilken effekt det giver. Jeg synes, det er så fascinerende, hvordan makeup kan forvandle et look fra det ene minut til det andet. Jeg elsker, hvordan min makeup altid har noget forskelligt på hjerte, alt efter hvordan jeg lægger den.

Makeup er min bedste ven til fest, fordi det kan kompensere for ethvert outfit. Jeg er en af dem, der altid har tøjkrise, inden jeg skal til et arrangement, og jeg er aldrig helt tilfreds med det outfit, jeg ender ud med. Med den rette makeup kan jeg lige sætte prikken over i’et og skabe det udtryk, som jeg føler, at mit outfit mangler. Derfor er makeup min absolutte bedste ven, som jeg skal huske at sætte pris på.

Andre populære indlæg...