Blog

Køb Molecule cargo bukser

Når du tænker på Cargo bukser, ser du så for dig et par bukser i militærprint og store firkantet lommer? Det er nemlig slet ikke så underligt, at de bukser har det karakteristiske udseende, for det har de nemlig af en helt specielt grund. Disse bukser stammer nemlig oprindeligt fra militæret. Med disse lommer har soldaterne altid, hvad de behøver lige ved hånden. Farverne på bukserne taler jo for sig selv, og er med til at camouflere soldaterne. Hos Molecule kan du købe en tro kopi af disse slags bukser til herre.

Du bør anskaffe dig et par Cargo bukser

I dag har folk udenfor krigszonen og militæret også fået øjnene op for disse komfortable bukser. De er slidstærke og meget praktiske. Molecule Cargo bukser følger traditionen tro buksernes udseende og værdier med løse bukseben og store firkantet lommer. Cargo bukser til mænd fås i camouflage farver, jordfarver og grå nuancer.

Bestil dine nye magelige, smarte og moderigtige bukser hos Molecule. Du kan optjene fri fragt, hvis du bestiller for over 999 kr., hvilket er et beløb, man hurtigt kommer over, da man sagtens kan bruge flere par af de bukser. Du kan ofte få to par Cargo bukser til mænd for en rabats pris, og slippe billigt af sted med et godt køb, som du næppe vil fortryde.

Moderigtige og samtidig meget praktiske

Dette seje look, som militæret bland andet har været med til at give dem, gør dem meget populære hos de fleste. De har dem på i hverdagen, og nyder at benene kan trække vejret for en kort stund, når man slipper for de stramme jeans. Dog kan disse Cargo bukser til herre også andet end at være moderigtige.

Mange som nyder friluftslivet har investeret i sådan et par, da de som sagt er slidstærke og dejlige at have på. Samtidig er det altid smart at have store lommer, så du kan have alt fra søm til fiskegrej i lommerne. Sågar en madpakke, hvis du skal på en længere tur. Det er sjældent at moderigtigt tøj også egner sig til en tur i skoven eller ved søen.

Andre populære indlæg...