En smuk, funklende rød julekugle der hænger på en juletræ med en hyggelig belysning i baggrunden
Blog

Køb en anderledes julekalender

Julen er hjerternes fest. Det lyder måske som en kliche, men ikke desto mindre er det sandt. Det er nemlig en højtid, som er fyldt med en masse varme, nærvær og kærlighed – og også en tid som er fyldt med forskellige traditioner. For udover de obligatoriske julefrokoster, nisser, juletræer og meget andet, så er det stadig populært at give en julekalender til én eller flere, som du holder af. I denne sammenhæng menes der ikke tv-julekalenderne, som, traditionen tro, bliver sendt på Danmarks Radio, TV2, DR2, TV2 ZULU mv. Nej, der menes mere klassiske julekalendere, hvor man åbner en “låge” for hver dag i december, hvor der så gemmes sig lidt lækkerier inde bag hver låge.

Julekalender til ansatte

De fleste virksomheder giver deres ansatte en julegave. Det er en fin tradition. Derimod giver de færreste virksomhede deres ansatte fødselsdagsgaver med mindre, at der er tale om runde fødselsdage. Men med en julekalender fyldt med lækkerier får de ansatte en lækker overraskelse for hver dag i julemåneden.

Få skabt lidt julestemning

Når julen banker på døren, gælder det om at få pyntet op. For inden du har nået at se dig op, skriver kalenderen første december, og så er du allerede for sent ude. Jeg Uanset om du bor i en lejlighed, hus, rækkehus, gård eller lignende, så skal der pyntes op. Mange foretrækker f.eks. at pynte op med lyskæder i alverdens farver. Det tilføjer en hyggelig, fortryllende stemning, som bidrager til den gode julestemning.

Man kan heller ikke sige jule uden at sige mad. Juleaften er der i hvert fald ikke meget tvivl: Her sværger de fleste til andesteg, gåsesteg eller flæskesteg. Desserten står på risalamande, hvor den hele mandel selvfølgelig skal gemmes i retten. Hvis altså ikke nogle – ved en fejl – kommer til at spise mandlen, venter der en mandelgave til den, som finder mandlen.

Andre populære indlæg...