Blog

Køb de bedste havestole

Leder du efter nogle nye havestole? Så er der flere forskellige ting, man skal være opmærksom på. Hvis havestolene er lavet i træ, er det vigtigt, de eksempelvis er lavet i såkaldt FSC-certificeret træ. Det betyder nemlig, at havestolene er fremstillet af bæredygtigt træ, hvor der bl.a. er fokus på at plante skove som kompensation. Derudover er det selvfølgelig vigtigt med havestole i god kvalitet. Ved at bruge lidt flere penge på nogle havestole i god kvalitet, har man samtidig – med stor sandsynlighed – sikret sig, at de holder i mange sæsoner i træk.

Havestole i polyrattan er populære 

Tager man ud i et hvilket som helst villakvarter om sommeren, så vil man uomtvisteligt finde mange havestole i polyrattan. Grunden til dette skal findes i deres robusthed, da de er utrolig slidstærke. De kan faktisk tåle at stå udenfor året rundt, så man behøver ikke tage dem ind, når vi går tilbage til vintertid i slutningen af oktober – som reglen ellers siger. Samtidig holder havestole i polyrattan også i rigtig mange år, og derfor er det ikke så underligt, at de hører til blandt danskernes foretrukne havestole. 

Er man mere til klassiske havestole i plastisk, så er disse selvfølgelig billigere end havestole i polyrattan. Til gengæld holder de ikke i særlig mange år; med mindre man selvfølgelig er meget påpasselige med dem. Men ét enkelt hårdt skud med en fodbold, og så kan man med stor sandsynlighed vinke farvel til en plastik havestol.  

Skab en hyggelig atmosfære med havestole 

Der findes mange forskellige slags havestole, ligesom der også findes mange forskellige slags haver. Til de helt klassiske haver – eksempelvis den gammeldags mormorhave – så passer stort set alle slags havemøbler. Men hvis man skal udvælge nogle specifikke havestole, så er det nok de mere romantiske havestole; herunder caféstole og hvide havestole som passer bedst. 

Ved festlige begivenheder er det også godt med nogle gode havestole. Det gælder uanset om det er en fødselsdagsfest, en konfirmation, et bryllup, et jubilæum, studentergilde, sølvbryllup eller et andet festligt arrangement. De helt rigtige havestole – i den helt rigtige have – skaber en hyggelig atmosfære. Havestole ligger implicit op til samtaler og hyggelige stunder.

Andre populære indlæg...