Blog

Kabelforskruninger til dit erhverv

Kabelforskruninger er ganske enkelt fortalt en standard anordning til kabelindføring. Som et praktisk tilbehør hjælper de dig med at sikre en tæt forsegling og giver en fuldstændig beskyttelse fra det område, hvor kablet bliver ført igennem. Det kan for eksempel være, hvis du skal have ført et kabel ind i et styreskab. Ved at gøre det igennem en kabelforskruning, er du sikker på, at opgaven bliver gjort på en god og pålidelig måde.

Kabelforskruninger – et super praktisk og enkelt tilbehør

Kabelforskruninger er som sagt en kabelindføringsanordning og dermed et super praktisk tilbehør til både at sikre en tæt forsegling og beskyttelse. Hos Ultraplast kan de fås i nylon og i forskellige metriske og PG-størrelser. Det er også muligt at finde konverteringsmodeller mellem de to typer gevind. Forskruningerne virker på den måde, at du skruer dem ind i et gevindhul eller en fatning. Ledningen vil derefter komme ind igennem hulet, der er blevet størrelsestilpasset meget grundigt. Det er dermed en høj grad af tæthed. Tæthedsklassifikationen betyder, at hver enkelt kabelforskruning er meget modstandsdygtig. Du kan derfor bruge dem både indenfor, udenfor eller i andre, barske miljøer. En række gode fordele ved kabelforskruninger er, at:

  • De kan fås i forskellige størrelser. Metrisk eller PG
  • Kabelforskruningerne er helt forseglet mod støv
  • De har en god vandtæthed
  • De kan fås i standardfarverne: sort, grå og hvid

Står du derfor og skal have ført kabler, er det en god ide at investere i kabelforskruninger. De beskytter dit kabel mod forskellige hændelser. Samtidig undgår du at få problemer med blandt andet støv og vand.

Kabelforskruninger til flere erhverv

Kabelforskruninger kan bruges til mange forskellige ting og er især velegnede til forskellige erhverv. De bliver for eksempel ofte anvendt ved byggeri og af elektrikere til netop at sikre de forskellige kabler. Som elektriker kan du have brug for skruninger, når du fører kabler og ledninger igennem et bestemt område, der skal være forseglet. Derudover kan de også være praktiske at anvende ved blandt andet strømningsmålere, strømgeneratorer under vand og til maskiner, der har et følsomt indre. Kabelforskruninger kan dermed bruges i mange sammenhænge.

Andre populære indlæg...