office 365 kursus
Blog

Jeg vil skille mig ud med et Office 365 kursus

Jeg elsker at udvide min videnshorisont. Det ligger dybt inde i mit DNA, at jeg hele tiden skal udvikle mig og blive klogere på alle slags områder. Der findes et stort udvalg af Microsoft kurser hos Global Knowledge, og planen er, at jeg skal forme min egen IT-uddannelse, så jeg kan gøre mig særdeles attraktiv på arbejdsmarkedet. For vi kan jo ikke komme udenom, at IT-kompetencer ikke bare er relevante i mere eller mindre alle brancher. Dine IT-kompetencer kan være dem, der afgør, om du eller din konkurrent skal være den, der får jobbet. Det første Microsoft kursus, jeg vil tage, er et kursus i Office pakken. Eller faktisk er det et Office 365 kursus, der gør mig ekspert hele vejen rundt.

Derfor tager jeg et Office 365 kursus

Uanset hvilken arbejdsplads du søger, forventes der som regel, at du har en vis grad af kendskab til Office pakken. Selvfølgelig er der nogle brancher, hvor du slet ikke skal sidde foran en computerskærm, og derfor er det jo underordnet, hvad du har af evner her, men Office pakken er lidt blevet en form for adgangskrav til arbejdsmarkedet helt generelt. Jeg har selv været på en del CV-kurser og har derfor set utallige af eksempler på CV’er. På 9 ud af 10 stod der noget i retning af “Godt kendskab til Office pakken”. Men selvom det er rimeligt grundlæggende at have evner inden for dette IT-værktøj, vil du blive overrasket over, hvor meget der er at lære på området. Derfor har jeg tilmeldt mig et Office 365 kursus – et kursus i Office pakken og OneDrive der kan erstatte ordene “Godt kendskab til…” med “Ekspert i…” på mit CV.

Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med mit Microsoft Office 365 kursus. Mest af alt glæder jeg mig til at tage mine Office kurser, fordi jeg er spændt på at fordybe mig i de enkelte programmer. Jeg glæder mig enormt meget til at se, hvad de forskellige programmer har at byde på, og jeg ved, at de kan meget mere, end du lige tror. Så måske tænker du, at et kursus i Office pakken vil være spild af tid, fordi du i forvejen har “et godt kendskab”. Men hvis du nu dykker ned i programmerne med et Office 365 kursus, vil du helt sikkert opleve at dit “gode kendskab” faktisk er “grundlæggende viden”. Denne grundlæggende viden har jeg i sinde at erstatte med ekspertviden, så jeg kan skille mig ud fra mængden.

Jeg tager mit kursus i Office pakken hos Global Knowledge

Jeg tager mit Microsoft kursus i Office pakken hos Global Knowledge, som er verdens førende uddannelseshus. Mit Microsoft kursus i Office pakken er blot et blandt mange Microsoft kurser, der udbydes hos Global Knowledge. Jeg ved, at jeg vil få undervisning i høj kvalitet, og det vil kun pynte på CV’et, at jeg har taget mit Microsoft Office 365 kursus hos Global Knowledge.

Andre populære indlæg...