Blog

Hvilken badeværelsesflise skal dit badeværelse have?

Det kan måske være svært at vælge, specielt fordi der i dag er så mange forskellige materialer at vælge imellem. og så kan nogle fliser have mange forskellige former og farver. Der er næsten ingen grænser for, hvad du ikke kan få. Hos Bad og fliser har de et kæmpe udvalg af badeværelsesfliser. Derudover har de en fliseudstilling, som måske kan pege dig i retningen af de helt rette badeværelsesfliser.

Hvilket look passer til dig?

Du har måske allerede en nogenlunde forestilling om, hvordan dit kommende badeværelse skal se ud. Hvis du har det, så bliver det i hvert fald nemmere at finde dig de rette fliser. Bad og Fliser sælger både fliser af natur sten, mosaik, terrazzo og marmor samt de helt stilrene, klassiske fliser, og en helt femte slags.

Det kommer an på, hvilket udtryk du vil have, at dit badeværelse skal udstråle. Så skal dit badeværelse have et roligt look med en smuk marmorsten, eller måske et mere unikt udseende i form af en glasmosaik eller håndlavet fliser med flotte mønstre.

 Du kan også gå i helt modsatte retning og vælge et mere råt look, som enten er lavet af stenbrud eller store stenpaneler. Man kan som sagt også stadig få den helt klassiske flise, men så skal du gøre op med dig selv, hvilken farve den skal have, samt hvilken form.

Fliseudstilling kan måske hjælpe dig

Stadig i tvivl, så kom og besøg deres fliseudstilling. Det kan være nemmere at se fliserne i virkeligheden. Her kan du se materialets kvalitet og struktur, og det gør det måske nemmere at forstille badeværelsesfliserne i dit hjem eller på arbejdspladsen. Der står altid en medarbejder klar i butikken til at hjælpe dig med at finde dig de rette fliser, så du ikke om et år igen er trætte af at se på dem. Derudover kan de i butikken også hjælpe dig med at finde det rette plejeprodukt, så du kan passe ekstra godt på dine nye badeværelsesfliser, så de kan beholde deres splinternye glans i mange år endnu.

Andre populære indlæg...