rejse væk i vinterferien
Blog Livsstil Oplevelser

Her kan du tage hen i vinterferien

Vinterferien er nær, og du drømmer dig måske allerede hen til et varmt og lunt sted, hvor du kan få ladet dine batterier op. Februar er en måned, som de fleste af os godt kunne undvære, fordi vi til den tid har haft flere måneder med minusgrader, sne og slud.

Det kan være dyrt at rejse, og derfor er det klart en fordel, hvis du er lidt spontan anlagt.
Der er nemlig gode besparelser at hente, ved at vælge en afbudsrejse uanset destination. Afhængige af ledige rejser er det selvfølgelig ikke sikkert, at du vil ramme en af dine drømmedestinationer.

Endvidere er der selvfølgelig den risiko for, at du ikke kan komme afsted.

Klassiske destinationer for afbudsrejser

De fleste afbudsrejser i denne periode af året går typisk til Spanien herunder Gran Canaria og Tenerife samt Grækenland, Egypten og Thailand.

Thailand

Har du mulighed for at tage 2 uger fri i stedet for blot en enkelt uge, så vil det være oplagt at tage en afbudsrejse mod ferieområdet Phuket i Thailand. I februar har måned veksler vejret mellem 27-32 grader i dagtimerne, hvilket giver dig garanti for varme solstråler uanset hvad. Er du vil med den europæiske kultur og mad, så er Thailand højst sandsynligt ikke noget for dig – men hvis du derimod godt kan lide at opleve nye ting, så har du rigtig mange spændene oplevelser i vente.

Egypten

Egypten har i mange år været en populær destination i vintermånederne, men for tiden er en smule uro i landet, hvorfor udenrigsministeriet ikke anbefaler at tage dertil. I Egypten er du ligeledes sikker på at få solskin, lune temperaturer og ikke mindst billige priser på mad, logi og udflugter. Vil du gerne til Egypten, så anbefaler jeg at du holder dig til planlagte ture, og bliver på jeres resort hele ugen. Typisk er hotellerne i Egypten med all-inclusive, hvilket er nemt, praktisk og billigt.

Spanien herunder Gran Canaria og Tenerife

 På denne årstid er vejret i Spanien og på de spanske øer desværre ikke altid til shorts, solbadning og alt dertil. Temperaturerne kan svinge mellem 13-20 gader afhængig af dag og vejrforhold. Til gengæld er turen dertil med fly relativ billigt, eftersom rejsen er kort. Selvom graderne ikke er på niveau med Thailand eller Egypten, så er det stadig et dejligt afbræk fra den danske vinterkulde.

 Wildcard

Ovenstående destinationer er dem, som du typisk altid vil kunne finde en afbudsrejse på i februar måned. Kan du godt lide overraskelser og spontanitet, så kan du også være heldig, at der er ledige destinationer i andre verdenshjørner. Lige nu kan jeg se, at der på Spies hjemmeside eksempelvis er en rejse til Banjuli Gambia for blot 2.674 kr. pr. person. Det er en spændende rejse, hvis man vil prøve noget helt nyt!

Andre populære indlæg...