Blog

Hårfjerning med laser – det skal du være opmærksom på inden!

Det er efterhånden blevet ganske almindeligt at få fjernet uønsket hår med laser – og med god grund! Behandlingen er både effektiv og langtidsholdbar, hvilket gør det til den perfekte behandling mod hår på kroppen. Der er tilmed en masse forskellige steder i Danmark hvor du kan få foretaget den populære laser hårfjerning som nemt og hurtigt skaffer dig af med dine uønskede hår de steder på kroppen du vil have dem væk! Der er dog nogle ting man skal være opmærksom på inden man lægger sig ind på briksen og får foretaget en behandling. 

Disse ting skal du holde dig fra før behandlingen

Inden behandlingen af dine uønskede hår er der nogle ting du skal huske. Det er først og fremmest vigtigt at du ikke har været i solarium eller ligget ude i solen op til behandlingen, da en brændt hud ikke har godt af laserlys. Derudover må du heller ikke benytte dig af selvbruner op til behandlingen. Du må hjertens gerne barbere dig inden din tid (man anbefaler generelt set at du barberer dig ca. en uge inden behandlingen) – dog må du kun barbere dig med en skraber. Du må derfor ikke fjerne hår med voks eller pincet i minimum 4 uger inden din behandling. Husk også at fugte det område du ønsker at få fjernet hår fra op til behandlingen.

Brug kun laser godkendte klinikker til at få laserhårfjerning

Det vigtigste du skal huske er dog, at du skal kigge efter en klinik som er godkendte til at fjerne hår med laser. Hvis du bor omkring København så er Inviocare et rigtig godt sted at besøge. Hårfjerning laser er nemlig noget som de er rigtig gode til, og de er ligeledes gode til at besvare alle de spørgsmål du måtte sidde inde med. Du kan få bestilt en gratis konsultation inde på deres hjemmeside og på den måde kan I i fællesskab lave en plan over behandlingsforløbet samt hvor mange behandlinger det kræves. Inviocare ligger inde i Indre by i København på Palægade hvor det er nemt at komme til. 

Andre populære indlæg...