Blog

Gode tips til købet af din næste Yumbox madpakke

Har dine børn brokket sig over, at maden i deres madkasser flyder rundt til alle sider? Eller nægter de at spise pastasalaten, når tomaterne har rørt ved den? Så bør du tage et kig nærmere på en Yumbox madkasse, der forhåbentligt vil kunne gøre hverdagen nemmere for både dig og dit barn.

Med en madkasse fra Yumbox får du nemlig en lækker og rummelig madkasse mere flere forskellige rum, der gør det praktisk at have frokosten med sig på farten.

Derfor er en madkasse med rum guld værd

En god madkasse er alfa og omega for at sikre, at dit barn får et lækkert frokostmåltid. Der er masser af gode grunde til, at du bør rette blikket mod en rumopdelt madkasse, der kan alt det, som en god madkasse skal kunne – og mere til:

  • God og nem opbevaring – rumopdelingen sørger for at maden forbliver, hvor den skal være, og dermed undgår du at blande forskellige retter i madkassen.
  • Øget holdbarhed – med en opdeling som denne kan din mad forblive frisk igennem selv den længste skoledag.
  • Undgå smags- og farveafsmitning – dit barn kan endelig nyde sin frokost bestående af flere små snacks eller måltider, uden at hverken smagen eller farven smitter af og blander sig med resten af maden.
  • Få plads til mere frugt og grønt – det unikke design giver mulighed for en mere varieret madpakke med god plads til ekstra frugt, grønt, nødder eller andre sunde mellemmåltider.

Hav en madkasse klar til enhver lejlighed

Hvorfor kun nøjes med én, når du kan få to? Faktisk er der mange gode grunde til at have en eller flere forskellige madkasser, der kan bruges til forskellige situationer. Det kan jo godt tænkes, at dit barn skal have en større madpakke med på udflugt eller lejrtur end det, der vil svare til en almindelig størrelse madpakke på en skoledag – eller at dit barn får en frokost, der kræver endnu flere små rum. Derfor kan det anbefales at kigge efter flere modeller, så du kan finde dem, der passer bedst til dit barns hverdag.

Andre populære indlæg...