Blog

Gode inspirationstips til haven

Hvis din have efterhånden ser en smule kedelig ud, eller du bare ønsker at lave om, er det altid en fordel at se på andre haveanlæg og lade dig inspirere. 

Få inspiration til haveanlæg

Denne inspirationsside for haveanlæg giver dig nogle gode tips og tricks til, hvad du kan gøre for at få din have til at fremstå mere livlig og frisk. Du får rig mulighed for at se haveanlæg, så du kan lade dig inspirere. Du kan blandt andet se haveanlæg fra:

  • Virum
  • Roskilde
  • Karlslunde
  • Hvidovre
  • Hellerup

Udover disse, kan du finde masser af inspiration fra haver i hele landet, både med og uden terrasser, pools, blomster, møbler osv. 

Inspiration til haveanlæg kan være svært at finde rundt i, fordi der findes så mange forskellige måder at anlægge en have på, og det er derfor, det er vigtigt, du husker på, at din have skal afspejle dig og din familie. Inspiration til haveanlæg er netop kun inspiration, og derfor skal du ikke gå efter en præcis kopi af en have, der findes et andet sted i landet – led i stedet efter dele af forskellige haver og sæt dit eget præg på, så haven bliver unik. 

Generelle tips til haven

Når du skal have anlagt en ny have, er det vigtigt at huske på, at du ikke nødvendigvis behøver en masse forskellige ting. Hvis din have ikke er specielt stor, men du gerne vil have en pool, masser af bordplads, en stor terrasse, kan du risikere, at der bliver for fyldt. Det er bedre at have en mere simpel have, hvor du udvælger de ting, du allerhelst vil have. Hvis du for eksempel ved, at I spiser mange af jeres måltider i haven om sommeren, kan det være en god ide at anskaffe jer nogle ordentlige møbler, så det bliver ekstra behageligt at sidde derude, samtidig med, at det også er flot at se på. 

Det er vigtigt at huske på at holde orden i haven og at vande dine blomster, så der kommer til at se ordentligt ud hele året rundt. 

Andre populære indlæg...