Blog

Gasflasker til erhverv – få en god erhvervsaftale på plads

Hvis du leder efter en ny energikilde til din forretning, bør du undersøge muligheden for erhvervsaftaler i forhold til gas. Ved at skifte over til gasflasker kan du nemlig få et både billigere og grønnere alternativ til andre fossile brændstoffer. Det er både vigtigt for din virksomhed og for miljøet. Derudover er det også rigtig nemt, og du bør derfor ikke være bekymret for skiftet.

Få en grønnere virksomhed

Vi bliver hele tiden gjort opmærksomme på, hvor vigtigt det er at træffe grønne valg i vores hverdag. Det gælder både som privatpersoner, men bestemt også som erhvervsdrivende. Et af de steder, hvor det virkelig kan få en betydning at vælge et grønnere alternativ, er din virksomheds energikilde. Hvis du vælger gasflasker, kan du få en renere forbrændingskilde og dermed en mere bæredygtig energiform end ved brugen af andre fossile brændstoffer.

Brug gasflasker til din forretning

Gasflasker kan være et godt valg for din forretning, og du kan her læse mere om glasflasker og erhvervsaftaler. Det er en nem og enkel løsning, hvor du ikke engang skal tænke på hverken levering, eller hvordan du skifter til flaskegas. Der er hjælp og gode råd for det hele, så skiftet og din fremtidige brug kan gå så nemt som muligt.

Hvorfor skifte til miljøvenligt gas?

Hvis du gerne vil have en grønnere virksomhed og dermed gøre noget godt for miljøet, er det en god ide at skifte over til gasflaske. Her kan du vælge imellem:

  • LPG
  • BioLPG

Begge gasformer er mere miljøvenlige end for eksempel olie og har samme kemiske identitet. Der er dog en lille forskel på de to gaser. Konventionel LPG bliver fremstillet af råolie fra undergrunden i Nordsøen, hvorimod BioLPG bliver fremstillet af råmaterialer som madaffald og vegetabilske olier. Hvor LPG har en meget ren forbrænding og et lavere CO2-udslip, er BioLPG lige en tand mere bæredygtig. BioLPG reducerer nemlig CO2-udslip med 100 % og består af fornybar biomasse. Det betyder dog også, at BioLPG er lidt dyre end konventionel LPG, hvilket du bør være opmærksom på.

Andre populære indlæg...