Blog

Garmin MARQ til den aktive hverdag

Garmin MARQ serien består af ure, som hver især er designet til at passe til fem forskellige hverdags eller arbejdssituationer. Serien indeholder således urene Garmin MARQ Expedition, Garmin MARQ Captain, MARQ Athlete, Garmin MARQ Driver og MARQ Aviator, som alle har nogle specielle funktioner, der gør hvert ur unikt. Som navnene antyder, findes der i serien nemlig ure, der er specielt designede til forskellige typer af brugssituationer som blandt andet vandring og sejlads. Du har derfor en stor chance for, at finde et MARQ ur til lige netop det, du interesserer dig for eller arbejder med i din hverdag.

Hold dig opdateret på din smartphone

Som nævnt er alle urerne forskellige, men de har dog en fællesnævner. Alle urerne kan nemlig forbindes til Garmin Connect appen og Garmin Pay. Ved at forbinde et ur med appen kan man på sin smartphone følge med i alle de data, som vedrører kondition og træning. Alle dataene gemmes i appen, så det altid vil være muligt at gå tilbage og tjekke tidligere resultater. Det er derfor også muligt konstant at følge med i sin egen udvikling.

Det er i nyere tid blevet meget moderne at eje et smartwatch, som har alverdens forskellige funktioner. Garmin MARQ har også mange forskellige funktioner, forskellen er bare, at disse funktioner er meget specialiserede og præciserede indenfor et bestemt område. Som kaptajn får du derfor ikke et ur, der fortæller dig, at du skal dyrke mere motion eller et ur, som indeholder en masse funktioner, som for en kaptajn ikke er brugbare. Garmin MARQs ure er lavet med præcis de nødvendige funktioner, du som for eksempel kaptajn og ganske normalt menneske kan finde brugbare.

Værdi for pengene ved køb af Garmin MARQ

De mange funktioner som er i Garmin MARQ urene og selve urenes ydre er blevet testet flere gange. Der er her tale om varme-, vand- og stødtestes. Alle disse tests har været med til at opbygge en serie af solide smartwatches. Men dette har også betydet, at urene befinder sig i den dyrere ende af prisskalaen, da de er udstyret med et design til perfektion.

Andre populære indlæg...