Blog

Frederiksberg tilbyder osteopati – noget for dig?

I dag er der mange muligheder som forbruger for at få en skræddersyet behandling til sine behov. Dette skyldes bl.a., at vores viden om menneskekroppen har udviklet sig i moderne tider, og at vores sundhedssystem som helhed er åbent over for muligheden for at vælge sin egen behandling. Osteopati er et tilbud på det danske marked, som du måske ikke har hørt om. Imidlertid bliver det atter mere udbredt, og i dag tilbyder bl.a. Frederiksberg osteopati hos Månsson Osteopati.

Hvad er osteopati?

Osteopati er en helhedsorienteret behandlingsform, som bruger manuelle teknikker til at forbedre cirkulationen og biomekanikken i kroppen uden at bruge diverse former for medicin. Behandlingsformen bygger på medicinske fag vedr. anatomi, neurologi, fysiologi mv. Den bruges bl.a. mod:

  • Gigt
  • Ledsmerter og betændelse i knæene, albuerne, hofterne, ryggen mv.
  • Hovedpine og migræne
  • Problemer med kropsholdning og -positur som følge af arbejdsskader mv.
  • Neuroalgi
  • Osv.

Behandlingen kan samlet set siges at udgøre et alternativ for dig, der måske ikke har haft held med at bruge andre behandlingsformer eller bare foretrækker en helhedsorienteret behandling frem for at behandling af enkelte symptomer. I dag har du mange muligheder for at finde en lokal behandling, hvor Frederiksberg tilbyder osteopati blandt andre steder landet over.

Frederiksberg har osteopati med den rette behandling

Det kan være, at du er nysgerrig i forhold til, hvordan behandlingen egentlig foregår. Den starter selvfølgelig med, at du får en aftale, og går ned til din lokale osteopat i Frederiksberg eller andetsteds. Her vil du som patient først få afdækket de bagvedliggende årsager for de symptomer, som du går rundt med. Du skal måske bl.a. foretage nogle forskellige strækøvelser for at få afdækket sundheden af dine led mv. 

Dette bruges til at få afdækket et behandlingsforløb, som passer til dine individuelle behov. Selve behandlingen kunne måske godt lidt til forveksling minde om en form for massage, men målet er at sørge for at få etableret den rette cirkulation i kroppens kredsløb, nervesystemet osv. Om ikke andet, kan behandlingen være meget afslappende. Du kan derfor roligt prøve osteopati i Frederiksberg eller andetsteds, hvis du er interesseret.

Andre populære indlæg...