Blog

Fordele og ulemper ved en mommy makeover

En mommy makeover er en kombination af plastikkirurgisk behandlinger, der hjælper kvinder med at få deres krop tilbage efter graviditet. En graviditet kan ændre en kvindes krop markant. Man kan få mere hængende og slappe bryster, man har mere fedt på maven grundet manglende elasticitet i huden og nye fedtdepoter kan opstå på forskellige steder af kroppen. Med mommy makeover behandlinger, der blandt andet tilbydes hos Agata Privathospital, kan man få sin tidligere krop tilbage, dog kun hvis man også sørger for motion og en sund kost. Læs med og find ud af hvad fordelene og ulemperne ved en mommy makeover er. 

Fordelene ved en mommy makeover

En af fordelene ved at få en mommy makeover, er at du kan opnå resultater, som du ikke altid kan opnå med blot med motion og sund kost. Disse to metoder kan nemlig ikke tilføje elasticitet i kroppen, hvilket gør at ens maveskind og bryster hænger. Derudover kan behandlinger som en brystforstørrelse og en fedtsugning give permanente resultater, som du kan have glæde af resten af livet, medmindre du ændre vægt markant. Det giver dig derfor mulighed for at få en mere ungdommelige krop i længere tid. Derudover er en mommy makeover også en god løsning, fordi hver behandling bliver skræddersyet til dig. Nogle kvinder får eksempelvis et brystløft og en fedtsugning, hvorimod andre kvinder får en brystforstørrelse, en fedtsugning og en maveplastik behandling. 

Ulemper ved en mommy makeover

En af ulemperne ved en mommy makeover, er at det langt fra er en mulighed for alle. Fedtsugning tilbydes kun til patienter med en BMI under 30. Derudover anbefales det stærkt, at du har allerede sørger for at motionere regelmæssigt og få en sund kost, fordi dette giver de smukkeste og mest permanente resultater efter behandlingerne. Der er ingen af behandlingerne, der kan erstatte motion. De kan derfor ikke hjælpe med at overvinde fedme. Det er også kun behandlinger, der anbefales til kvinder, der ikke forventer at blive gravide igen, fordi graviditetens påvirkning på kroppen vil ændre resultatet af behandlingerne. Generelt skal du sørge for, at din vægt ikke ændrer sig markant efter behandlingen. I modsætning til en brystforstørrelse, en fedtsugning og maveplastik, der alle giver mere eller mindre permanente resultater, så giver et brystløft ikke et permanent resultat. Med kan nemlig ikke undgå at alderdom vil reducere elasticiteten i brysterne og dermed få dem til at hænge og se slappe ud. Resultaterne vil dog vare ved i mange år. 

Andre populære indlæg...