Blog

Flexleasing for private og virksomheder

Der er flere måder at anskaffe sig drømmebilen på. Du kan gå ned til bilforhandleren og betale et stort beløb én gang for at få bilen, men du kan også vælge det billigere og mere økonomiske alternativ: flexleasing. Flexleasing kan ske både som privat og erhverv.

Gode fordele

Hvis du drømmer om at få en helt speciel bil, bør du kigge nærmere på flexleasing. Flexleasing er en alternativ måde for dig at få drømmebilen på uden at skulle betale den høje registreringsafgift i Danmark. Du undgår dermed en høj kapitalbinding, samtidig med at du får lov til køre rundt i den helt rigtige bil. Det er dermed mere økonomisk ansvarligt, da de vigtigste fordele ved flexleasing er, at du:

  • Får en lav afskrivning
  • Har kendskab til alle udgifter i forbindelse med finansiering og leasing af bilen
  • Kan få din drømmebil

Flexleasing kan både betale sig som privat og virksomhed, men flexleasingen kan foregå på flere måder. Du kan nemlig vælge imellem:

  • Flexleasing
  • Operationel leasing
  • Splitleasing

Flere muligheder for flexleasing som privat og erhverv

I dag har du flere muligheder for flexleasing af drømmebilen. Du kan vælge flexleasing som privat, hvor et leasingselskab køber bilen for dig og efterfølgende lejer den ud til dig for en fast månedlig ydelse, der består af et afdrag på registreringsafgiften og renter til leasingselskabet. Det er en god måde at flexlease på som privatperson, da det er ulovligt at eje en bil, der flexleases som privat. Den anden løsning er operationel leasing, der kan være en lidt dyre metode. Ved operationel leasing flexleaser du den pågældende bil i en kortere tidsperiode. Det betyder, at du betaler et fast beløb for bilen hver måned, men samtidig skal du ikke selv stå for vedligeholdelsen, hvis der sker skader. Den sidste mulighed er splitleasing, hvilken er relevant for virksomheder. Her sker flexleasingen af bilen som et samarbejde mellem virksomheden og den medarbejder, som virksomheden giver bilen til. Det betyder, at alle udgifterne bliver splittet mellem de to parter alt efter, hvor meget af køretiden der bruges på arbejde og i privaten.

Andre populære indlæg...