online tilmeldingssystem
Blog

Fleksibelt online tilmeldingssystem til din arbejdsplads

I alle virksomheder er det vigtigt at man holder møder eller konferencer, for at holde alle medarbejdere eller eksterne partnere op på hvad der sker i virksomheden. Det gælder eksternt men især også internt i virksomheden. Der kan være mange måde at gøre dette på, og mange har nok deres helt egen løsninger i disse situationer. Der er dog software virksomheder rundt omkring, som laver deres egne løsninger til netop dette. Det bliver lavet som et værktøj der virker som et online tilmeldingssystem, og er utroligt let at gøre brug af. Her har Conferencemanager lavet et eventplanlægning system som også kan ses som et online tilmeldingssystem. 

Conferencemanager har i mange år bygget kursus-, konference og tilmeldingssystemer siden 1998 og har derfor mange års erfaring på bagen. På daværende tidspunkt var verden ikke så langt inde i vores teknologiske fremskridt, som vi er nu. Derfor var der ikke mange som havde brug for et online tilmeldingssystem, men i takt med at vi skred længere og længere frem på det teknologiske plan, så skulle virksomhederne også optimere for at kunne følge med. Nu da efterspørgslen er ændret, så er fokusset også ændret for folkene bag Conferencemanager, hvor at online tilmeldingssystemer er det eneste som de beskæftiger sig med i dag. De er utroligt passionerede og det kan ses i det arbejde som de leverer. De stræber sig på at lave det ultimative online tilmeldingssystem, som er nemt og fleksibelt at håndtere til praktisk talt alle event. Softwarevirksomheden er 100% danskejet og så har de også hovedkontor nord for København og har hele 25 medarbejdere som arbejder professionelt med at levere disse løsninger til deres kunder, som er spredt rundt omkring i hele Europa. Drømmen hos Conferencemanager er, at lave et online tilmeldingssystem som alle gør brug af, uafhængigt af hvor mange deltagere der er med. 

Med dette online tilmeldingssystem, så kan du kan du arrangere en masse kategorier helt ned til mindste detalje, hvor du også kan tilføje filer og hvad der nu ellers skulle bruge direkte til programmet. Hvis konferencen f.eks. omhandler at der skal lejes et hotelværelse med flere muligheder, så kan du inde på det online tilmeldingssystem, give dine deltagere en mulighed for at vælge, hvilket hotelværelse de gerne vil have, samtidig med at de også kan vælge hvad de vil spise.  Her viser den billedere, selve prisen samt hvor mange enheder der er ledigt af det pågældende produkt eller service. Alt dette gør du ved at sende invitationer ud til dine deltagere ved enten at sende dem en sms eller e-mail. Du kan få dit online tilmeldingssystem til at sende invitationerne ud på et givent tidspunkt som du har sat dig. Når folk så løbende begynder at svare, så vil dit online tilmeldingssystem selv holde track på alle svarene, så der bliver selv holdt styr på hvem der har reageret samt hvem der mangler. Det giver dig en samlet deltagerliste med de vigtigste oplysninger som du skal bruge. Al betaling og fakturering bliver også sørget for af dit online tilmeldingssystem. Conferencemanager har virkelig lavet et udsøgt online tilmeldingssystem

Andre populære indlæg...