Sebra legetøj
Blog

Find dit barns glæde frem med Sebra legetøj

Sebra startede ud som et ret lille brand, men tog med tiden lige så stille fat, hvor Sebra nu er blevet til at brand, der er umulig at komme udenom når det omhandler de små børn. Sebra er et danskejet brand som er blevet grundlagt tilbage i 2004 af Mia Dela, som begyndte at designe en masse forskellige produkter til hendes lille søn Gustav, så de sammen kunne få dekoreret hans værelse lige som han kunne lide det, med både møbler og legetøj. Det hele tog pludselig fart, og nu er produkterne over det hele. De er især kendt for deres Sebra legetøj, hvor du finder et bredt udvalg til hver en smag. 

Virksomhedens produkter er kendt i store dele af landet, og er især kendt for sine hæklede elefanter, som er inspireret af Lille Pers elefant fra den danske film ”Far til fire”. Denne film har skabt sit helt eget ry på den danske filmscene, og er derfor kendt af mange mennesker. Dette har helt klart været med til at hjælpe på den stigende popularitet på Sebra hæklede elefant, og senere på mange af deres andre produkter. Men Sebra legetøj er ikke kun poplært pga. en dansk film. En af de andre grunde til at Sebra er blevet så populært er også, at folk har fået åbnet øjnene op for den kvalitet som Sebra brandet gemmer på. Det er nemlig også det som Mia Dela har haft fokus på med sit brand. 

Der er også blevet udvidet gevaldigt i produktsortimentet gennem de år hvor, hvor der er kommet flere kategorier til udover ”Legetøj” og ”Møbler”. Her er der kommet ”Accessories”, ”Pleje”, ”Tekstil” og til sidst er der kommet ”Spisetid”. Dette er med til at vise den store og kraftige udvikling hos Sebra brandet. Denne sektion er dog stadig til ”Legetid”, hvor mængden af produkter er så bred, at der simpelthen ikke er chance for at dit barn ikke finder noget til dem selv. Det kunne være alt fra en Sebra krokodille til en Sebra dukkevogn eller dukkeseng til en af deres små hæklede bamser. Med andre ord, så finder du lige hvad du skal bruge hos Loukrudt, til dit barn. 

Andre populære indlæg...