Kvinde tager solcreme på
Blog

Fest og glade dage i Magaluf

Hvis du gerne vil afsted på en festlig ferie med vennerne, er Magaluf helt klart den rette destination. Byen er kendt som Mallorcas partydestination, og det er derfor oplagt at tage af sted sammen med andre unge.

Magaluf er et sted du helt klart bør opleve, mens du er ung og festglad. Det er ikke nødvendigvis et sted, hvor du tager familien med på ferie. Derfor bør du tage af sted inden, du får børn, så du kan feste igennem uden noget ansvar. Det er en by, som tilbyder fest og glade dage, du kan nyde sammen med vennerne og andre unge mennesker, der er taget afsted for at opleve den fantastiske stemning. 

Du kan blandt andet finde nogle fantastiske rejser til Magaluf hos DUF-rejser.dk. De specialiserer sig særligt inden for ungdomsrejser, så du og dine venner kan få en fed tur med fokus på aktiviteter til unge. I kan både vælge selv at bestille en rejse fra ny eller tage på afbudsrejser til Magaluf.

Festlige aktiviteter i Magaluf

Når du tager til Magaluf, er det oplagt at feste igennem. Der er heldigvis en masse aktiviteter i byen, som hjælper til dette.

Det første, du bør gøre, er naturligvis at tage ned i den store festgade, hvor alle klubber og diskoteker ligger. Her finder du både mindre barer og store klubber, hvor der ofte uddeles gratis shots og drinks. Du kan for eksempel tage på BCM Planet Dance, som er byens største klub. Det er en gigantisk danseklub, hvor der ofte er optræden fra internationale super DJ’s.

Hvis du er til lidt adrenalin, kan du også prøve Magaluf Slingshot. Det er en forlystelse, som er placeret direkte ned til festgaden. Har du ikke mod til at prøve den vilde forlystelse med det samme, kan du altid samle dig mod ved hjælp af et par drinks fra en af barerne ved siden af.

Det er blot nogle af de mange sjove aktiviteter, du finder i nattelivet i Magaluf. Derfra er det din opgave at nyde det og skabe den bedst mulige fest med dem omkring dig.

Andre populære indlæg...