singlerejser rejsevenner
Oplevelser

Få nye relationer på singlerejser

Det er længe siden, jeg har gjort noget modigt. Jeg har altid beundret de der typer, der har blaffet gennem Europa eller taget til Sydamerika med en rygsæk, helt alene og på egen hånd. Jeg har aldrig gjort det selv. Men jeg elsker at bryde mine egne grænser.

For nyligt så jeg et program på TV2, hvor man hørte om nogle forskellige mennesker, der havde vundet i Lotto. Her var der en af dem, der havde startet sin egen virksomhed, Events4Singler. Jeg er ikke den store netdating type, men der var alligevel noget interessant ved ham Pouls historie. Så selvfølgelig gik jeg lige ind og undersøgte, hvad Events4Singler havde at byde på. Og det viste sig så, at Events4Singler har en helt masse at byde på. Blandt andet et stort udvalg af singlerejser. Du kan selv læse om disse singlerejser her: https://www.events4singler.dk/app/single-rejser.

Oplev hele verden sammen med andre

Jeg er efterhånden lidt for gammel til at gøre nogle af de ting, man gjorde, da man var ung. Det der med lige at tage et sabbatår for at tage på højskole eller en tur ned til den anden side af jorden, det gør man ikke længere, når man er kommet ud på arbejdsmarkedet. Så derfor er det heller ikke lige så naturligt længere at møde nye mennesker. Og det, synes jeg, er lidt ærgerligt.

Events4Singler gør op med denne problematik med deres singlerejser. Uanset hvor du er henne i livet, så giver disse singlerejser dig mulighed for at tage en impulsiv og modig beslutning som en singlerejse. På disse singlerejser kan du møde nye rejsevenner og blive en del af et større singlenetværk, præcis som var det en højskole.

Jeg har taget en klar beslutning om, at jeg gerne vil af sted på en af disse singlerejser. På disse singlerejser kan jeg nemlig opleve verden sammen med andre og gøre noget nyt, som jeg ikke er vant til.

Jeg har valgt en singlerejse til Kreta, og vi tager af sted den 1. september. Indtil da har jeg mulighed for at mødes med mine kommende rejsevenner, hvis jeg har lyst til det.

Det er nemlig det gode ved disse singlerejser hos Events4Singler. Jeg gør noget, jeg ikke er vant til, og det er måske lidt farligt. Men det er ikke så farligt alligevel, for jeg ved, hvem jeg skal af sted med. Det er i hvert fald op til mig selv, om jeg vil lære mine kommende rejsevenner at kende, allerede inden jeg skal af sted på mine singlerejser.

Andre populære indlæg...