En forretningsmand klikker på "@"
Blog

Få flere konverteringer med email marketing

Flere har i dag et lidt anstrengende forhold til email marketing, hvorfor nogle bl.a. forbinder det med spam. Men er du en virksomhed, som gerne vil opnå flere konverteringer – og dermed flere kunder – så er det nok en rigtig god idé at kigge i retning af email marketing. Email marketing er nemlig en vigtig brik inden for de digitale indsatsområder, som du bestemt bør have fokus på. 

Du kan f.eks. sammensætte et professionelt email flow helt fra bunden. Her er det dog en fordel at tage kontakt til et marketingbureau, som dels har erfaring og som ved, hvordan et email flow skal strikke sammen. Det kan nemlig være ret tidskrævende at skulle lave et email flow fra bunden, hvis man ikke har nogen som helst erfaring med det. 

Få hjælp fra et marketing bureau – få lavet et professionelt email flow 

Der findes rigtig mange bureauer – og selvstændige enkeltpersoner – som kan strikke et email flow sammen. Så hvilket skal man vælge? Personligt vil jeg altid vælge et bureau med gennemsigtighed og mange års erfaring. Dermed ikke sagt, at jeg underkender en selvstændig persons arbejde. Men jeg ved bare, at man får en holistisk og ofte også et mere kompetent og professionel stykke arbejde. Derudover er det vigtigt, at den givne konsulent, som skal lave email flowet, har erfaring og kan sætte sig i dit og din virksomheds sted. Det må derudover gerne være skrevet personligt, empatisk og humørfyldt – men man skal hele tiden holde den professionelle tone. 

Automatiserede email flows – mange fordele 

Et meget vigtigt redskab inden for email marketing er de såkaldte automatiserede email flows. Automatiserede email flows består af en række forskellige mails, som sendes ud helt automatisk. Der findes mange værktøjer, der kan lave automatiserede email flows; herunder Mailchimp og Simplero.

Men der er mange gode grunde til at få lavet et automatiseret email flow. Der er bl.a. meget tid at spare, da man kun én gang skal sætte flowet op, og så kører det hele ellers automatisk – selvfølgelig med forbehold for små justeringer undervejs. 

Andre populære indlæg...