Blog

Få fat på en SAP konsulent

Står din virksomhed og har brug for hjælp til sap? SAP kan fungere som en hjælpende hånd for dig og dine medarbejdere. Om det så er regnskab, HR eller lager. Derfor kunne det være en god ide at få fingrene i dette system. Hvis I ikke kender nogle, som kan hjælpe jer med det, så skal I have fat i en freelance it konsulent. Hvor kan man få fat i dem henne? Det bedste sted er hos et konsulentbureau.

En it konsulent, der er skræddersyet til jer

Accuro er et af Danmarks bedste konsulentbureauer. Den største grund til, at de kan påtage sig sådan en flot titel er på grund af deres valg af it konsulenter. For Accuro har valgt deres konsulenter med omhu. De har nemlig kun it konsulenter ansat, som har mange års erfaring. Faktisk har de i gennemsnit 17 års erhvervserfaring og har vundet Børsens Gazelle pris hele fem gange, fra 2014 til 2018. De vælger og matcher lige den erfaren konsulent, som din virksomhed har brug for.

Lige til jeres problem med systemet SAP, så har de decideret en SAP konsulent. Det vil sige en it konsulent, som har så mange års erfaring med systemet SAP, at de nærmest kan kalde sig ekspert på området. Accuro har rekrutteret SAP konsulenter til store firmaer som DSB, Ikea og Vestas, og dette er blot et lille udpluk. Deres SAP konsulenter siges at være de bedste i Norden, og er derfor meget eftertragtet. Selv deres grundlægger har 22 års erfaring med systemet SAP.

Jeres rette match

Så hvis I mangler ekspertise og ekspertviden, så kan I hurtigt få fat i en freelance it konsulent hos Accuro. De finder det rette match for jer, så I hurtigt kan få systemet op og køre. Deres freelance it konsulenter er yderst kompetente, og står klar til at hjælpe jer. På den måde kan I læne jer tilbage, og være sikre på, at det bliver gjort på en ordentlig måde, uden at I behøvede at løfte en finger for det. Så har du tid til at gøre dit arbejde uden bekymringer.

Andre populære indlæg...