rc biler
Blog

En fødselsdag med RC biler

Nu tænker du helt sikkert, at jeg vil fortælle om en børnefødselsdag, og du vil sikkert også løfte brynene, når jeg fortæller, at det bestemt ikke er tilfældet. Nej, jeg vil fortælle om min egen fødselsdag, som jeg fejrede i sidste weekend. Og min fødselsdag blev fejret med RC biler. Ja, du læste rigtigt. Så uanset om du foretrækker at kalde dem for RC biler eller fjernstyret biler, så har du forstået det rigtigt. Og nu skal jeg fortælle dig, hvorfor disse RC biler eller fjernstyret biler, om man vil, gjorde min fødselsdagsfest til den bedste fødselsdag nogensinde.

Når lillebror overrasker

Måske har du søskende ligesom mig, og hvis det er tilfældet, så ved du også, hvor irriterende de kan være. Jeg holder meget af min lillebror. Han er fire år yngre end mig, og vi har skam haft vores kampe, da vi var yngre. Men som du måske selv har oplevet, så kom vi bare til et punkt, hvor vi var blevet for gamle til at opføre os som små børn.

Jeg var overbevist om, at min bror og jeg var blevet for gamle til at opføre os som små børn, indtil han dukkede op til min fødselsdag i sidste weekend. Han dukkede nemlig ikke op tomhændet. Og han dukkede heller ikke op med en stor og smuk gave med en flot sløjfe. Nej, han dukkede op med en flyttekasse. Og på den flyttekasse stod der tydeligt med sort sprittusch: “Fjernstyret biler”.

Jeg troede, at han lavede sjov. Og så troede jeg bagefter, at han var ved at flytte ind. Men det var slet ikke det, han havde gang i. Han havde slæbt alle sine nye såvel som gamle RC biler og fjernstyret biler med, fordi han havde et helt bestemt formål.

RC biler er den fedeste underholdning

Det var en forholdsvist intim fest, og vi var måske 40 mennesker i det festlokale, jeg havde lejet. Så der var faktisk fint med plads, men det skulle min bror nok lave om på. Han ønskede mig kort tillykke med fødselsdagen, og så begyndte han ellers at jage folk væk fra dansegulvet for at tegne en bane op med fire små kegler. Og kort tid efter havde han linet seks store fjernstyret biler eller RC biler op på den ene baglinje.

Selvom jeg var målløs og skeptisk i starten, gik der ikke lang tid, inden jeg var overbevist. Vi blev inddelt i seks hold, og så fik vi ellers startet en turnering med min lillebrors RC biler eller fjernstyret biler. En turnering, der var fuldt ud struktureret og med en motiverende pointstyring, som min lillebror havde forberedt fra punkt til prikke.

Hvad der overraskede mig allermest var faktisk gæsternes reaktion. Der var ingen tvivl om, at de var helt vilde med at køre med disse RC biler, og det satte gang i festlighederne på en helt anden og anderledes måde.

For mig var det nostalgisk – jeg kunne nemlig tydeligt huske to af min brors RC biler. De to fjernstyret biler, som min bror og jeg kørte om kap med, da vi var små, var også med i konkurrencen. Det var klart de dårligste af de seks RC biler, men det var mine to favoritter. Og fra nu af vil jeg altid have et smil på læben, når jeg ser min bror komme ind med sin flyttekasse, hvor der står “Fjernstyret biler”.

Andre populære indlæg...