Blog

Derfor bør du købe en Norden damecykel

Hvis du søger en flot og smart damecykel til pendling i storbyen, så er en Norden damecykel lige noget for dig! Nordens cykler er smukke, elegante, feminine og retro på samme tid. Deres klassiske design er tidløst, så det vil altid være moderne. Med en Norden cykel er du garanteret en høj kvalitet cykel, der får dig hurtigt fra A til B, men som samtidig ser super flot ud.  

Norden damecykler er en dansk designer cykel

Vidste du, at Norden cykler er dansk designer cykler? Det danske cykelbrand Norden har om nogen designet en damecykel, der afspejler den afslappede skandinaviske livsstil. Det enkle design er inspireret af cykler fra 1930’erne, og selvom cyklerne i dag produceres med med mere moderne teknologi, så fremstår den lige så klassisk som i 1930’erne. Det er den idéelle citybike til de nordiske storbykvinder!  

Norden cykler er retro damecykler

De flotte Norden damecykler anses af mange kunder for at være en autentisk retro cykel. Det originale design fra 1930’erne er stadig tydeligt. Derfor skaber cyklen en stærk kontrast til det hurtige tempo i storbyen. Cyklisten på denne cykel vil nærmest falde til ro og føle sig mere afslappet så snart hun sætter sig på cyklen. 

Du kan vælge mellem flere forskellige modeller af den smarte Norden damecykel, herunder Norden Ellen cyklen, Norden Anna cyklen og Norden Agnes cykler. Nogle af cyklerne kommer med en flot flettet kurv, en retro klokke og en retro lædersadel. Derudover kan cyklerne også købes i mange flotte farver, som eksempelvis blomme, rød, askegrå eller champagne. 

Køb din Norden damecykel hos Time2bike 

Time2bike webshoppen og cykelforretningen er et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af Norden damecykler. Du kan både købe de flotte cykler online eller i butikkerne på Østerbro eller i Birkerød. Norden damecykler forholdsvis billige og fås til mellem 4000 til 6000 kr. 

Andre populære indlæg...