Blog

Brug for nye havemøbler? Så læs om teak havemøbler her

Det er sommer, sol og dejligt vejr, men dine havemøbler er slidte og gamle, og du skal slibe og pleje dem med træolie hvert år. Måske er det så ved at være på tide med nogle nye, men hvilke skal du mon vælge? For det skal jo helst være møbler, der holder i lang tid. Et godt bud er teak havemøbler. Dét er havemøbler, der holder længere end møbler i andre træsorter, og du behøver endda ikke at pleje det med træbeskyttelse. Teak havemøbler er nemlig lavet af teaktræ, som er et af de hårdeste træsorter. Det betyder, at du kan være sikker på, at det holder til vind og vejr – uden du skal gøre særlig meget. Så farvel til at passe og pleje møbler hvert år, og farvel til gamle og slidte møbler. 

Teak havemøbler til enhver lejlighed

Uanset om du bare skal nyde solen og få lidt farve, eller om du skal invitere familien forbi til en hyggelig grillaften, så kan du være sikker på, at du kan finde et teak møblement, som passer lige til dine behov. Havemøbler i teaktræ er simpelthen blevet så eftertragtet, især fordi det netop holde så længe, så udvalget er mange. Du kan både få teak havemøbler i moderne design, hvis du er til det mere stilfulde, og de standard havemøbler, som bare er tidsløse. Det kommer helt an på, hvad du er til og hvad din stil er. Men en ting er sikkert, du skal nok finde nogle havemøbler, som falder lige i din smag. 

Lidt pleje skal der til… Men først efter mange år

Teaktræ får med tiden en mere grålig tone, hvilket også er rigtig fint – det er dog ikke alles kop te. Så skulle du være mere til det gyldne look, kan du give dine møbler en lille sjat olie. Det er absolut ikke nødvendigt, da teak havemøbler holder – med eller uden olie, det er udelukkende for syns skyld, at man gør det. Men vil du gerne vise dine møbler frem til familien – både når de er nye og gamle, så får en sjat olie dem altså til at se spritnye ud igen. Du kan dog være helt sikker på, at du ikke behøver at give dine møbler olie før der gået en del år.

Andre populære indlæg...