selskaber københavn, brunch selskab i københavn
Blog

Book dine selskaber ind på spisested i København

Når man skal planlægge et arrangement med arbejdet, så kan de være svært at vide hvor man skal starte henne. Der skal lægges en plan for dagen, hvor et af de vigtigste beslutninger lægger på, hvad man skal have at spise og hvad man skal have at drikke til. Når man bor i en by som København, så kan det være utroligt svært, da der i København er et hav af gode spisesteder som du kan vælge imellem. Et af dem her er Restaurant Cassiopeia som virkelig har en masse at byde på til selskaber i København. 

Lækkert spisested tæt på vandet

Restaurant Cassiopeia er et spisested som er placeret inde i byen, og har fået sig en masse navne med  i baggagen i sin levetid. ”Caféen ved søerne”, ”Restauranten ved Planetariet” eller ”Københavns bedste brunch selskab”. Lige dette har vi et godt ordsprog til, ”Kært barn har mange navne”. På restaurant Cassiopeia har du en masse muligheder, afhængigt af hvilket tidspunkt på dagen som du kommer på. Mellem kl. 10-15 kan du få deres berømte luksusbuffet, som indeholder det bedste indenfor både kolde samt varme retter. Med en buffet så får du tid til at stille din sene morgensult i op til 2 timer. Der kan man altså nå ret meget, hvor du herefter kan slukke din tørst i deres drikkevarer buffet, hvor de har varme drikke som te og kaffe samtidig med at de har ting i den anden ende som juice, smoothies eller isvand. Hvis du leder efter selskaber i København, så er Cassiopeia helt klart en af de restauranter, som er på toppen af listen over steder man skal prøve i København. Især pga. deres så omtalte brunch selskab København, hvor de har en helt separat menu, end hvad de ellers kører med. Det skal dog siges at brunch selskab København kun er at finde i weekenderne og brunch selskab København på Cassiopeia, har derfor også fået et navn som afspejler sig her. 

I hverdagene ser tiderne anderledes ud. Hvis du kommer mellem 11:30-16:00 så finder du en god frokostmenu, hvor du kan få en masse forskellige delikatesser. På disse tidspunkter så er smørrebrødet en sikker vinder hos de fleste af kunderne, som også var mig for den sags skyld. Når klokken så går hen og bliver 17:00, så begynder kokkereringen i køkkenet for alvor. Det er nemlig her at de tunge steaks og ekspertisen i køkkenet bliver vist frem. Her får du et kort menukort, så der ikke er for meget at vælge imellem. I restaurant Cassiopeia så tænker de på alle selskaber i København, store som små. Det vigtigste hos folkene her er, at der er noget for enhver smag, og derfor finder du også nogle vegetariske retter på denne restaurant. Restaurant Cassiopeia sørger nemlig for at selskaber i København som reservere en plads, skal have den bedst mulige oplevelse de kan få, og de skal de nok sørger for her. 

Hos Restaurant Cassiopeia der hjælper de alle selskaber i København, om det er bryllup, barnedåb, fødselsdag eller noget helt andet. Så længe at man kommer i en flok på over 8 mennesker, så bliver man betragtet som et selskab og derfor ser de gerne at man bestiller i forvejen. På restauranten har de             145 gæsteplader, hvor de åbner op for samme antal af pladser i sommerperioden til selskaber i København. På restaurant Cassiopeia skal der nok blive taget godt imod jer som selskab i København, det gælder bare om at bestille i god tid.

Andre populære indlæg...