Blog

Bomuldsjersey til børnenes tøj

Jeg er rigtig glad for at arbejde med jerseystof. Det gælder sig både bomuldsjersey, viscosejersey og uldjersey. Det er især til børnenes tøj jeg vælger jersey stof. Jeg kan godt lide den proces vi har sammen omkring at udvælge jersey stof og designs. Jeg er af den opfattelse af når børnene selv er med til at designe og vælge deres tøj er de bedre og mere opmærksomme på at passe på det. Jeg vælger ofte fotoprintet bomuldsjersey fra Stofdepotet da de har et stort udvalg og gode priser. Jeg kan godt lide at arbejde med jerseystof og stoffer generelt da jeg nyder at sy og slapper af med det. Det er også en fin aktivitet med børnene da de i høj grad kan blive inddraget både i processen med udvælgelse af stoffer og i syningen af tøjet. Jeg har to børn – en pige og en dreng. Det er mange forskellige typer tøj vi syer herhjemme. Det er både t-shirts, kjoler, trøjer og bukser. Og det meste med jerseystof. Det er godt for børnene og giver mulighed for bevægelse og leg. Det meste jerseystof er stærkt og er derfor også godt til børn og kan tåle at blive brugt.

Når vi syr med jerseystof

Med to børn har vi ofte en travl hverdag herhjemme med fritidsaktiviteter og en masse gøremål, så for det meste er det i weekender og ferier vi får tid til at sy tøj. Der er her der er tid til fordybning og kreativitet. Vi har et stort rum i kælderen med plads til kreativitet og leg. Her har vi masser af stof, der ligger og venter på at få nyt liv og blive sat sammen til en flot kjole eller en smart t-shirt. Jeg kan godt lide at lade mig inspirere og få nye ideer til hvilke projekter jeg skal kaste mig over. Med jerseystof er der uanede muligheder. Det kan give flotte kjoler med flot og blødt fald og det kan give behagelige t-shirts eller og dejlige nederdele eller leggings. Isæt til børnene er fotoprintet bomuldsjersey godt da de kan vælge mellem et hav af motiver og designs til deres t-shirts eller hættetrøjer.

Andre populære indlæg...