Blog

3 tips til køb af dit første trommesæt

Køb af sit første trommesæt kan være en forvirrende proces. Udvalget af trommer er meget stort, både online og i fysiske forretninger. Som førstegangskøber kan det være svært at vurdere, hvilke trommesæt er gode og hvor meget et trommesæt bør koste. For at gøre det nemmere for dig får du her 3 tips til køb af dit første trommesæt.

Vigtige overvejelser ved køb at et trommesæt

Når du skal købe trommer, så skal du først vælge om du er på udkig efter et akustisk trommesæt eller eltrommer. De fleste kunder foretrækker dog et akustisk trommesæt, fordi lydkvaliteten er bedre. Desuden er der helt sikker noget særligt ved oplevelsen af at spille på et ægte trommesæt, som man vil savne, hvis man spiller på eltrommer. Et almindeligt trommesæt kan godt larme mere end eltrommer, men der er mange gode råd, om hvordan man kan reducere lydniveauet. Man kan blandt andet købe low volume bækkener fra Avantgarde, der reducerer lydniveauet med op til 80%.

Hvilket tromme tilbehør skal man bruge?

Udover selve trommesættet skal man ofte også bruge andet trommetilbehør, inden man kan gå i gang med at spille. Du skal bruge et tæppe, som dit nye trommesæt kan stå på. Dette gør trommesættet mere stabilt og bidrager til at trommesættet holder i længere tid. Derudover skal du selvfølgelig have en trommestol. Den ønskede stol kan variere meget fra trommeslager til trommeslager. Derfor sælges stolen ofte separat. Sidst men ikke mindst, så får du selvfølgelig også brug for trommestikker.

Trommesæt fra Drum Limousine

Der findes mange forskellige trommesæt mærker, som eksempelvis Yamaha, Tama og ikke mindst Drum Limousine. Drum Limousine trommesæt er dansk design trommer, der faktisk produceres i Danmark. Siden 1999 har brandet glædet musikere med deres høj kvalitet, super flotte og favrige trommer. Siden da har flere kendte musikere endda valgt at spille på et Drum Limousine trommesæt. Dette gælder blandt andet trommeslagere i bands som D-A-D, Carpark North, Nephew, Veto, Nik & Jay, X-Factor Orkestret og mange flere. Drum Limousine trommesæt kan både købes online og i deres butik i København.

Andre populære indlæg...