Blog

3 tips til at opfriske dit køkken

Hver dag tilbringer vi en del tid i vores køkkener, for at tilberede dagens måltider. Derfor er det rart for den eller de personer, der står for madlavningen, at køkkenet er et rart sted at være. Med tiden vil ethvert flittigt brugt køkken dog begynde at se lidt slidt og kedeligt ud. Der er dog heldigvis hjælp at finde, hvis du drømmer om at fornye dit køkken. Læs med her og få 3 tips til at opfriske dit gamle køkken. 

Lakering af køkkenlåger 

Noget af det, der hjælper mest med at give et køkken et friskt pust, er maling eller lakering. Med frisk maling eller lak, vil køkkenet fremstå så godt som nyt. Inden, at du kaster dig ud i lakering af dit køkken, så bør du sætte dig grundigt ind i de materialer, som du vil arbejde med. Både maling og lak kan indeholde en lang række sundhedsskadelige stoffer. Ved indånding kan disse forårsage hovedpine, svimmelhed eller luftvejsirritation. 

Hvis det dog er alt for uoverskueligt, at undersøge hvordan du kan lakere dit køkken, så kan du også få professionelle til at gøre det. Hos Dibbern Color Design udfører professionelle sprøjtemalere sprøjtelakering af køkkener til rimelige priser, og resultatet er super flot. Læs mere om firmaet her: https://www.dibberndesign.dk/ 

Ren bordplade 

Et køkken vil ofte fremstå rodet og slidt, hvis bordpladen flyder med ting og sager. Det kan derfor gøre en stor forskel at rydde bordpladen. Gem alt, der ikke er nødvendigt, væk i skuffer og skabe. Enkelte ting, som maskiner kan dog være praktiske at have stående, hvis de bruges regelmæssigt. Det ville f.eks. Være utrolig irriterende at pakke en kaffemaskine væk, hver gang, man har brugt den. Især hvis du har et kaffeforbrug på et par kopper op dagen. Det samme gælder kedlen. Til gengæld kan blendere og andre maskiner, der kun bruges engang imellem, sagtens gemmes væk i et skab. 

De små detaljer

Det er som bekendt de små detaljer, der gør den store forskel. De detaljer, som du især bør se på i køkkenet er alle håndtagene. Disse kan også blive slidt med årene. Nye håndtag er en nem ændring, der virkelig kan løfte køkkenets udtryk. Du kan f.eks. Vælge flotte, polerede metal håndtag, herunder sølvfarvede, guldfarvede eller bronzefarvede håndtag.

Med nye håndtag, ny maling og en nydelig bordplade, er der ingen, der vil kunne se, at køkkenet ikke er helt nyt. 

Andre populære indlæg...