Blog

3 senge man sover perfekt i

Søvn er essentielt for et godt helbred. Det giver os fornyet energi, så vi er klar til dagens aktiviteter. Derfor er det vigtigt, at du sover godt i din seng. Hos norliving kan du finde et stort udvalg af senge, der er perfekte at sove i. Der er dog mange at vælge imellem, så hvis du har brug for hjælp, så får du her nogle anbefalinger. Her er 3 senge, som du helt sikkert vil sove perfekt i!

Elevationssengen

En elevationsseng har, som navnet antyder, en elevationsfunktion. Dvs. at man kan justere forenden og fodenden af sengen. Man kan altså hæve og sænke dem for at opnå højere komfort. Du kan f.eks. Få hævet dit hoved, hvis du gerne vil læse lidt inden sengetid. Hvis du har smerter, så kan du bruge sengens indstillinger til at finde en mere behagelig stilling, end en almindelig seng. Elevationssengen er derfor virkelig en seng, der kan garantere en næsten perfekt nattesøvn, som du vil glæde dig til hver aften.

King size bed

Kender du det, når man bare ikke kan ligge stille? Nogle af os bevæger os utrolig meget om aftenen, selv når vi sover. Det er måske lige før man falder ud af sengen! Andre gange er det måske vores partner, der nærmest får skubbet os ud af sengen – selvfølgelig ubevidst. Hvis dette er en velkendt udfordring for dig, så er en king size bed den perfekte seng for dig. En king size seng er nemlig den største seng, man kan få.  På denne seng er der god plads til at både dig og din partner kan strække dig ud over lagnerne, uden at falde ud af sengen.

Boxmadrassen

Det lyder måske ikke overbevisende, at man kan sove perfekt på en boxmadras. Men med den rette madras og topmadras, så kan du nærmest få en perfekt søvn på de fleste senge. Så selv om du har et begrænset budget, så kan du stadig finde en dejlig seng, der kan give dig en næsten perfekt søvn hver aften. En boxmadras seng er en af de billigste senge, du kan købe. Det er egentlig bare en madras med ben på. I modsætning til nogle af de andre senge, er der altså ikke gjort særlig meget ud af designet, men det er stadig en seng, som du vil sove godt i.

Andre populære indlæg...